Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να παραδίδει μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους. 

Η εταιρεία μας

rykiaaero

Επιλέγοντας να συνεργαστείτε με την Hellas Logistics αποκτάτε πρόσβαση σε ένα ευρύτατο δίκτυο μεταφορών & Logistics, το οποίο εκτείνεται σε πάνω από 150 χώρες, ενώνει τις πέντε (5) ηπείρους και προσφέρει ταχύτατες και αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφορών προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

H Hellas Logistics έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο Πανευρωπαϊκό δίκτυο οδικών μεταφορών μέσω επιλεγμένων ανταποκριτών που βρίσκονται στις στρατηγικότερες βιομηχανικές περιοχές της Ευρώπης ώστε να εξυπηρετεί με τον πλέον αξιόπιστο και οικονομικό σχεδιασμό τα φορτία Groupape, Part & Full Loads.

Η Hellas Logistics είναι μια διαμεταφορική εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή οδικών, αεροπορικών και ναυτιλιακών μεταφορικών υπηρεσιών groupage, καθώς και υπηρεσιών Logistics με εμπειρία και τεχνογνωσία για ένα ευρύ φάσμα εμπορευμάτων (Βιομηχανικά είδη, εργαλεία, ενδύματα- υποδήματα, οικιακές συσκευές).

Logistics Center Αθήνας

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

contact us

economics

Hellas Logistics logo

Πνευματικά δικαιώματα © 2011 - 2013 Hellas Logistics, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TruckAirplaneShipClark

youtube

in

facebook

Sete 2014 logo member

Υποστηριξη απο : Data.Noesis