Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να παραδίδει μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους. 

Εταιρική Ευθύνη

«Σκεφτόμαστε- Νιώθουμε- Ενεργούμε»

Η Hellas Logistics είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται, καθώς και με το δυναμικό περιβάλλον του χώρου δράσης της. Σεβόμαστε τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας και αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Το έργο μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων.

  • Για την κοινωνία: Στήριξη- προτίμηση Ελλήνων αυτοκινητιστών, Στήριξη τοπικής κοινωνίας, Φιλανθρωπική ενέργεια Hearts for Hope. Κάθε χρόνο η εταιρεία μας προσθέτει  και ένα νέο μέλος στην οικογένειά της μέσω του προγράμματος αναδοχής παιδιού της Actionaid. http://www.actionaid.gr/
  • Για τους εργαζόμενους: Συνεχή Εκπαίδευση , διεύρυνση γνώσεων και δεξιοτήτων, Παροχή ιδιωτικής ασφάλειας, Διοργάνωση εορτών με οικογένειες
  • Για το περιβάλλον: Ανακύκλωση χαρτιού- ξύλου, Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ στην οροφή των εγκαταστάσεών μας για εκμετάλλευση ηλιακής ενέργειας, τοποθέτηση φωτοκύτταρων για τα φώτα σ τους κοινόχρηστους χώρους μας , Χρησιμοποίηση φορτηγών Euro 5, Ανάπτυξη συνδυασμένης μεταφοράς- λιγότερο ρυπογόνα.

Logistics Center Αθήνας

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

contact us

economics

Hellas Logistics logo

Πνευματικά δικαιώματα © 2011 - 2013 Hellas Logistics, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TruckAirplaneShipClark

youtube

in

facebook

Sete 2014 logo member

Υποστηριξη απο : Data.Noesis