Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να παραδίδει μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους. 

Μηχανογραφική Υποδομή

Η μηχανογραφική υποδομή όλων των αποθηκών της εταιρείας μας περιλαμβάνει ένα υπερσύγχρονο και ενιαίο λογισμικό διαχείρισης αποθηκών (Warehouse Management System - WMS), σύμφωνα με το οποίο έχουν διαμορφωθεί όλες οι διαδικασίες Logistics με την βοήθεια ασύρματων τερματικών (Radio Frequency terminals). Το τελευταίο έτος από το WMS εκδόθηκαν 314.558 Δελτία Αποστολής με 19.896.369 pickings μέσω 48 RF’s με ποσοστό επιτυχίας 99,947%.

 

Το συγκεκριμένο λογισμικό μας προσφέρει σημαντική ευχέρεια στην παραμετροποίηση, καθώς και απεριόριστες δυνατότητες διασύνδεσης και αλληλεπίδρασής (interfacing capabilities) με όλα τα μηχανογραφικά συστήματα ERP και της εφαρμογές Internet της αγοράς. Με αυτό τον τρόπο, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση logistics καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών μας.

 

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς μας για την καλύτερη οργάνωση της δουλειάς μας και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, διαθέτουμε μισθωμένες γραμμές τηλεπικοινωνιών στο σύνολο των αποθηκών, καθώς και δύο εξειδικευμένους μηχανογράφους, που έχουν ενταχθεί στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.

Logistics Center Αθήνας

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

contact us

economics

Hellas Logistics logo

Πνευματικά δικαιώματα © 2011 - 2013 Hellas Logistics, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TruckAirplaneShipClark

youtube

in

facebook

Sete 2014 logo member

Υποστηριξη απο : Data.Noesis