Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να παραδίδει μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους. 

Logistics

 Logistics

Το τμήμα Logistics της εταιρείας μας μπορεί να αναλάβει τον πλήρη σχεδιασμό, τον έλεγχο, την αποθήκευση και τη διανομή των εμπορευμάτων σας. Αναλυτικότερα οι κυριότερες από τις υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

Εκφόρτωση εμπορευμάτων

Η Εκφόρτωση των εμπορευμάτων σας από το container ή το φορτηγό διεθνών ή εσωτερικών μεταφορών στις απο-θήκες μας από εξειδικευμένο προσωπικό με τη βοήθεια του πιο σύγχρονου εξοπλισμού παράλληλα με ποιοτικό και ποσοτικό έλεγχο.

Αποθήκευση εμπορευμάτων

Αποθήκευση των εμπορευμάτων σας στις αποθήκες μας στην Αθήνα (Ασπρόπυργος) ή στη Θεσσαλονίκη (Σίνδος), ταξινόμησή τους ανά κωδικό (SKU's) σε προκαθορισμένες θέσεις αποθήκευσης.

Διαχείριση εμπορευμάτων

Διαχείριση των εμπορευμάτων σας δια μέσου μηχανογρα-φικής παρακολούθησης, από τη στιγμή της εκφόρτωσής τους στη ράμπα της αποθήκης μας μέχρι τη στιγμή της φόρτωσή τους στο φορτηγό διανομής, από εξειδικευμένο λογισμικό WMS με τη βοήθεια ασύρματων τερματικών (RF).

Παραλαβή παραγγελιών

Παραλαβή των καθημερινών σας παραγγελιών με fax, με email ή απευθείας με on line σύνδεση μεταξύ μας, επεξεργασία των στοιχείων των παραγγελιών και διαλογή (picking) από τους χώρους διαλογής (picking locations) με σάρωση των γραμμικών κωδικών (bar codes) των προϊόντων από ασύρματα τερματικά.

Τελικός έλεγχος

Τελικός έλεγχος αποφυγής λαθών των διαλεγμένων προϊ-όντων πριν από τη φόρτωσή τους στα φορτηγά διανομής με σάρωση (scanning) του γραμμικού κώδικα (Bar code) κάθε προϊόντος ξεχωριστά.

Έκδοση παραστατικών

Έκδοση όλων των απαραίτητων παραστατικών (Δελτίο απο-στολής της εταιρείας μας κατ' εντολή σας και δια λογαριασμό του πελάτη σας ή δελτίο αποστολής και τιμολόγιο δικό σας).

Φόρτωση, διανομή και παράδοση

Φόρτωση, διανομή και παράδοση των εμπορευμάτων σας βάση προκαθορισμένων χρόνων παράδοσης (Αττική και Θεσσαλονίκη σε 4 ή 24 ώρες, Λάρισα, Πάτρα και γύρω περιοχές σε 24 ώρες κτλ.).

Διαχείριση επιστροφών

Διαχείριση επιστροφών με βάση την εφαρμοζόμενη πολιτική της εταιρείας σας.

Ετικετοκολλήσεις

Ετικετοκολλήσεις, ανασυσκευασίες ή οποιεσδήποτε προωθητικές συσκευασίες.

Στατιστικά δεδομένα

Στατιστικά δεδομένα (Ποσοστό διακίνηση κωδικών, ποσοστό όγκου και βάρους, ποσότητες διακίνησης, αιχμές ζήτησης, αποθέματα κτλ.).

Ορισμένα από τα προϊόντα τα οποία διαχειριζόμαστε ήδη είναι:

  • Κινητά και σταθερά τηλέφωνα,
  • ενδύματα,
  • υποδήματα,
  • ρολά υφάσματος,
  • οικιακές συσκευές,
  • ανταλλακτικά,
  • ηλεκτρολογικό υλικό,
  • διαφημιστικά δώρα,
  • δορυφορικά κάτοπτρα.

Εργάσιμες ημέρες και ώρες Δευτέρα - Παρασκευή, 07:30 - 19:00. Κατόπιν συμφωνίας υπάρχει η δυνατότητα 2 ή 3 βραδιών για 7 ημέρες την εβδομάδα.

Hellas Logistics logo

Πνευματικά δικαιώματα © 2011 - 2013 Hellas Logistics, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TruckAirplaneShipClark

youtube

in

facebook

Sete 2014 logo member

Υποστηριξη απο : Data.Noesis