Πληκτρολογήστε και πατήστε enter

Υποκατάστημα Κρήτης

Η Goldair Cargo, διαθέτει εξειδικευμένο κέντρο logistics στη Kρήτη, το οποίο εξυπηρετεί με ταχύτητα και συνέπεια τις μεταφορικές ανάγκες των επιχειρήσεων του νησιού

Το υποκατάστημα της Κρήτης ξεκίνησε την λειτουργία του το 2013 με στόχο να καλύψει τις ανάγκες της τοπικής αγοράς με υπηρεσίες μεταφορών, ειδικά των ομαδικών, βασιζόμενο στο αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

Εκτός από τις υπηρεσίες οδικών, αεροπορικών και ναυτιλιακών μεταφορών προσφέρει και ολοκληρωμένες υπηρεσίες courier, μέσω πολυεθνικών εταιρειών καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό μεταφοράς μικρών δεμάτων, προσωπικών αντικειμένων τουριστών, αλλά και αποστολή δειγμάτων τροφίμων σε όλες τις μεγάλες παγκόσμιες αγορές.

Εντός του 2023 το υποκατάστημα θα μεταφερθεί σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου, προσθέτοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθήκευσης και logistics.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει εκτεταμένο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών μέσα από τους οποίους έχει καθημερινή πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Ασπροπύργου, εξασφαλίζοντας την αδιάληπτη μεταφορά των εμπορευμάτων προς όλους τους προορισμούς.